Sınavsız Eğitim

Sınavsız Eğitim

Sınavsız Eğitim

Sunduğu eğitim kalitesiyle en çok tercih edilen üniversiteler arasında yerini alan Ukrayna, sınavsız eğitim ayrıcalığıyla gençlerin birincil tercihleri arasında. Avrupa Birliği üniversiteleriyle aynı düzeyde olan Ukrayna, YÖK denkliği sunmasıyla birlikte birçok Türk gencine yüksek öğretim kapılarını açmıştır.

Ülkesinde stresli ve yoğun sınav maratonun olduğu bir okul süreci geçirmek istemeyen adaylar Ukrayna’da istediği bölümü sınavsız eğitim avantajıyla okumaktadır. Türkiye’deki gibi öğrenci almak için çeşitli aşamalar ve sınavlar istemeyen Ukrayna üniversiteleri son dönemin gözdesi olmuştur. Uzun yıllardır gelişime ve öğrenmeye büyük emek harcayan ülke, öğrencilerine de oldukça önem vermektedir. Yabancı uyruklu öğrencileri de diğerlerinden ayırmayan eğitim politikasıyla son derece eşitlikçidir. Alanında uzman akademik kadroları, staj imkânı ve yüksek yaşam standartlarıyla öğrencileri cezbetmektedir.

Sınavsız Eğitim ve Uygun Fiyat Bir Arada

Kaliteli bir eğitim, her bütçeye uygun şartlar, iş imkânı gibi birçok özelliği bünyesinde barındıran Ukrayna aynı zamanda harç fiyatlarıyla da öğrencileri şaşırtmaktadır. Türkiye’den oldukça uygun bir ücret ödeyerek; hayalini kurduğunuz üniversiteye başlayabilir ve Only Eğitim ile çok makul fiyatlara sınavsız eğitim alarak hayata atılabilirsiniz. Sınavsız eğitim ve uygun fiyat ayrıcalığını size sunan firmamızla stressiz bir akademik yıl geçirebilirsiniz.

Sıradan bir hizmetin ötesine geçen Only Eğitim Danışmanlığı yurtdışında okuyan üniversite öğrencilerinin, gittikleri yerdeki ailesi olmaya devam ediyor. Siz de bu ailenin bir parçası olmak istiyorsanız www.onlyegitim.com adresinden birlikte neler paylaştığımızı görebilirsiniz

Sınavsız Eğitim Ayrıcalığı

Sınavsız eğitim almak Türkiye’deki birçok gencin en büyük hayali arasında. Gençler üniversiteye yerleşmek için önlerine çıkan birçok engeli aşmak zorunda kalıyor. Hayallerine giden yolun başında bu denli yorulan gençler, Ukrayna’da sunulan sınavsız eğitim ayrıcalığını duyduklarında büyük bir ilgiyle karşılıyorlar. Öğrencilerin bu hakkı elde etmek için yapması gerekenler oldukça basit. Lise diplomasıyla Only Eğitim Danışmanlığına müracaat eden adaylar, sınırlı sayıdaki kontenjanlardan yararlanarak hayalindeki bölüme kavuşabilirler. Ukrayna’nın öğrencilere sunduğu imkanlar bununla da sınırlı değil. Okul dersleri için öğreneceğiniz; Rusça, İngilizce ve Ukrayna dilleri ile kariyer hayatınıza da yatırım yapan üniversiteler, sınavsız eğitimle geleceğe atılmanız için sizleri bekliyor.

YORUMLAR
  • Ferit KARA26 Şubat 2022

    Karamsarlık oluşturan konuları, yazınızda çok güzel ele almışsınız. Bu bilgilendirici yazınız için teşekkür ederim.

YORUM YAZABİLİRSİN
Haberler için abone olun
BİLGİ FORMU
BİZ SİZİ ARAYALIM